Bestellen

Bestellen

 

Het plaatsen van een bestelling kunt u online afronden. Heeft u vragen of wilt u een grotere bestelling plaatsen, dan nemen wij uiteraard contact met u op. U kunt hiervoor een e-mail naar onze Klantendienst sturen. Vergeet niet uw telefoonnummer in het bericht te vermelden. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op: 0342 - 801989


Aanmelden nieuwe klant:


Aan de rechterzijde kunt u zich als nieuwe klant registreren. Hier vult u uw (bedrijfs) gegevens in, het aflever- en/of factuuradres en maakt u een persoonlijk wachtwoord aan. Bij een volgende bestelling hebben wij uw gegevens en hoeft u zich alleen maar aan te melden.


Bestelling plaatsen:


Via de shop kunt u het gewenste artikel selecteren en de hoeveelheid aangeven. De artikelen worden aan uw winkelmandje toegevoegd. U ontvangt per mail een bevestiging van uw bestelling. Wilt u grotere bestellingen plaatsen, dan ontvangt u van ons een bestelformulier welke u getekend aan ons terug kunt sturen.

 

Artwork verzenden:

 

Op onze website kunt u het materiaal zéér eenvoudig uploaden. Onder het kopje "Aanleveren artwork", staat precies wat u moet doen. Ook onvangt u in de bevestigingsmail van uw bestelling instructies hoe u de bestanden kunt uploaden via onze FTP server.

 

Betalen:

 

Uw product wordt gefabriceerd zodra wij het geld van u hebben ontvangen. Als u uw bestelling via de webshop wilt laten verlopen kunt u betalen met Ideal of vooruit betalen. Wilt u liever een bestelling off-line plaatsen, dan kan dat ook. Hiervoor kunt u het beste eerst contact met onze Klantendienst  opnemen. Wij zullen de bestelling met u doornemen en u een factuur toesturen.


Bij optie "vooruit betalen" kunt u het bedrag overmaken d.m.v. een bankoverschrijving. Onze gegevens zijn:

 

ABN/Amro bank

Rekening nummer: NL42ABNA044.97.58.443 (o.v.v. uw bedrijfsnaam of ordernummer)